Duurzaamheid en MVO

Duurzaamheid is een facet die de laatste jaren steeds meer centraal is gaan staan. Binnen ons bedrijf een zeer belangrijk aspect voor nu en in de toekomst.

Als logistieke dienstverlener is het belangrijk dat wij onze verantwoordelijkheid hierin nemen. Om het milieu zo min mogelijk te belasten en de CO2 uitstoot waar mogelijk te reduceren. Wij doen dit onder andere door onze medewerkers te scholen hoe zo zuinig mogelijk te rijden en hierdoor het brandstofgebruik te verminderen. Met ons transportmanagementsysteem krijgen we inzicht in het brandstof verbruik en kunnen we waar nodig hier extra aandacht aan besteden. Dit maakt het ook mogelijk om de in realtime wagens te volgen en hierdoor efficiƫnter te vervoeren en de lege kilometers naar een minimum te beperken.

Al onze voertuigen voldoen aan de nieuwste euro 6 normen, de strengste en nieuwste milieu eisen. Ook staan we in nauw contact met onze partner Daf Trucks Eindhoven in samenwerking met hun zijn wij bevoorrecht de nieuwste voertuigen te testen. Tijdens deze testperiode wordt de uitstoot continu in gaten gehouden en gestreefd naar een zo laag mogelijke milieubelasting. Wij testen voertuigen van de toekomst.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen komt ook de P van profit om de hoek kijken. Wij zijn een persoonlijke organisatie en streven naar langdurige samenwerkingen met opdrachtgevers en leveranciers. Door samen een relatie op te bouwen is zijn er korte lijnen en streven we samen naar verantwoorde bedrijfsvoering zodat iedere betrokkene een eerlijke prijs krijgt voor de werkzaamheden.

Ook onze medewerkers staan centraal in de organisatie. Door de laagdrempelige sfeer binnen de organisatie worden moeilijkheden snel en makkelijk opgelost en zijn er korte lijnen. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat de medewerkers werken in een gezonde en veilige werkomgeving. We beschikken over de benodigde veiligheidsmaterialen, hebben protocollen hoe veilig te werken en zijn continu met klanten in overleg om deze veiligheid te borgen. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en begeleiden wij stagiaires bij het toetreden van de arbeidsmarkt.